A PTE MK hallgatóinak, valamint a L!FT szakkollégium tagjainak önszerveződő, önkéntes és közcélú kezdeményezésében 2023. május 1-jén majálist tervezünk az egyre szebb pécsi Balokány-liget területén.

A rendezvény a hagyományos majális rendezvények újragondolásának szellemében kerül megszervezésre. Koncertek, foglalkozások, kiállítások, performanszok, vásárok, étel, ital, dínom-dánom.

Célközönségünk minden majálisozni vágyó, szeretnénk a lehető legváltozatosabb igényeket kielégíteni a rendezvényen létrejött programokkal, kicsiknek, nagyoknak, kultúrára, vagy kolbászra éhezőknek és szórakozni vágyóknak.

A program ennek megvalósításához egyedül kevesek vagyunk - várjuk ezért lehetséges közreműködők, partnerek jelentkezését: kiállítók, műhelyek, bemutatók vezetői, vendéglátósok, mutatványosok, látványhorgászok, performansz-művészek, lacikonyhás, önkéntes segítők és egyéb, olyan dolgokkal foglalkozók, akik hozzájárulhatnak a tervezett program sokszínűségének megteremtéséhez. Jelentkezhetnek magánszemélyek és helyi civil szerveződések, vállalkozások is.

A szervezők fenntartják a jelentkezések elfogadásának jogát, kérdéses esetekben a döntést megelőzően a megadott elérhetőségeken keresnek.

A rendezvény tervek szerint május 1-jén egész nap lesz, az esőnap pedig május 6. szombat.

A jelentkezést 2023. április 23-ig várjuk ezen a google-űrlapon keresztül - de inkább hamarabb jelentkezz, hogy mi is mielőbb tudjunk reagálni!

Közlemény! A néhány hete közzétett felhívásunkra igen sokan jelentkeztek vásározónak, köszönjük, ami által egy sokrétű kézműves, ipar- és képzőművészeti valamint termelői vásárral fog gazdagodni a majális; a helyzetet elemezve a vásározók számára a jelentkezést április 13-án, csütörtökön éjjel lezártuk. Továbbra is várjuk más területeken közreműkődők (műhelyfoglalkozás-vezetők, mutatványosok, önkéntesek) jelentkezését!